Visualització de contingut web

Universitat Politècnica de València

2024: II Auditoria Ciutadana 

Per a l'exercici 2024, la col·laboració entre la Direcció General de Transparència i Participació i la Universitat Politècnica de València (en el marc del Conveni per al Foment de les activitats de les universitats públiques de la Comunitat Valenciana en matèria de participació ciutadana), se centra en el desenvolupament d'un segon projecte pilot d'Auditoria Ciutadana Compromesa de la següent política pública: la Convocatòria de 2022 de subvencions per a l'enfortiment de la participació ciutadana en l'àmbit de l'associacionisme en la Generalitat Valenciana.

(Per a més informació)

 

2023

L'objectiu del present conveni és determinar la col·laboració entre la Conselleria i la UPV en la realització de *les activitats *relacionades con ho fomente, *desenvolupament i realització de tasques de participació ciutadana, durant el *exercici 2023. concret, la col·laboració es focalitzarà en el procés pilot d'una auditoria d'una de les polítiques públiques de la Generalitat Valenciana.

 

2022

L'objectiu del conveni determinar és la col·laboració entre la Conselleria i la UPV en la realització de les activitats relacionades amb el foment, desenvolupament i realització de tasques de participació ciutadana, durant l'exercici 2022. En concret, la col·laboració es focalitzarà en el procés de codisseny per a la definició d'un instrument per a l'avaluació ciutadana de les polítiques públiques de la Generalitat Valenciana.

 

2021

L'objectiu del conveni és determinar la col·laboració entre la Conselleria i la UPV en la realització d'activitats relacionades amb el foment, desenvolupament i realització de tasques de participació ciutadana i el foment de l'associacionisme, durant l'exercici 2021 

 

AUDITORIA CIUTADANA

La Universitat Politècnica de València, està duent a terme un projecte en col·laboració amb la Direcció General de Transparència i Participació, en el marc dels convenis de la Generalitat Valenciana i les universitats públiques, amb l'objectiu de crear un equip d'auditoria ciutadana.

L'Auditoria Ciutadana és un mecanisme de participació ciutadana de la GVA perquè les persones que residixen a la Comunitat Valenciana puguen avaluar els servicis i les polítiques públiques. Este mecanisme ve recollit en la Llei 4/2023, de 13 d'abril, de la Generalitat, de Participació Ciutadana i Foment de l'Associacionisme de la Comunitat Valenciana.

I per què es diu Auditoria Ciutadana?

Perquè està centrada en les persones, com a subjectes actius en els processos de participació ciutadana, i compromesa amb la justícia social i el desenvolupament humà i sostenible. El seu principal objectiu és millorar els servicis i les polítiques públiques de la GVA, buscant ampliar la qualitat de vida i el benestar de les persones.