Visualització de contingut web

Normes del Procés

NORMES: En aquesta secció trobaràs les normes del procediment dels primers pressupostos participatius de la Generalitat, en els quals la ciutadania decidirà les actuacions a què es dedicarà una part del pressupost de la Generalitat per a 2022. Es tracta d'una potent eina per a caminar cap a un govern obert que gire entorn de la participació ciutadana, un dels eixos de l'Acord del Botànic. Així, obrim el Botànic als 5 milions de valencians i valencianes, comptant amb tots els territoris i invertint en aquells que més ho necessiten.
 
  • RESOLUCIÓ de 13 d'octubre de 2021, de la consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, per la qual s'acorda el resultat final del procés pilot de participació ciutadana per a l'elaboració dels primers pressupostos participatius de la Generalitat per a l'exercici 2022.

 

  • Per a conéixer el funcionament del projecte pilot per al procés participatiu per a l'elaboració de pressupostos de la Generalitat para 2022, clica ací.

  • Per a consultar el manual de presentació de propostes als pressupostos participatius clica ací.

  • Per a consultar la guia ràpida, clica ací.

Per a qualsevol dubte o consulta en relació als pressupostos participatius pots contactar amb nosaltres en la següent direcció: gvaparticipa@gva.es

Vídeo Pressupostos Normes