Visualització de contingut web

Qüestionari

Obrim aquest procés de participació a través d'un formulari en línia dirigit als valencians i valencianes que es troben en aquesta situació, o que ja han tornat, per a conéixer el perfil d'aquestes persones, les circumstàncies que els van portar a marxar-se i quins motius els portaria a tornar, a més de conéixer quines condicions podem millorar per a afavorir el seu retorn a la Comunitat Valenciana.

Valencians i Valencianes en l'exterior

Qüestionari per a valencians/as residents a l'estranger o que han tornat a la Comunitat Valenciana

Si has seleccionat la segona opció, passa a la pregunta 11.

NOMÉS SI ERES RESIDENT A L'ESTRANGER

7. ¿Por qué motivo decidiste salir de la Comunitat Valenciana? (Selecciona todos los que correspondan)

9. Si pretens tornar a la Comunitat Valenciana, quin és el principal obstacle que trobes a l'hora de tornar? (Selecciona tots els que corresponguen)

10. Si pretens tornar a la Comunitat Valenciana, a quin motiu es deu? (Selecciona tots els que corresponguen)

Per favor, passa a la pregunta 15

NOMÉS SI ERES RETORNAT A LA COMUNITAT VALENCIANA

13. Per què vas decidir tornar a la Comunitat Valenciana? (Selecciona tots els que corresponguen)

14. Quines dificultats vas trobar en tornar a la Comunitat Valenciana? (Selecciona tots els que corresponguen)

Per favor, passa a la pregunta 25

Relació amb l'Administració Pública

PER A PERSONES RESIDENTS A L'ESTRANGER

16. En el cas que sí que realitzes gestions, com valoraries la resposta de l'Administració Pública a les teues demandes?

Participació

PER A PERSONES RESIDENTS A L'ESTRANGER

Qualitat de vida

23. Com valoraries la qualitat de vida al teu país de residència?

24. Com valoraries la qualitat de vida en la Comunitat Valenciana?

DÓNA LA TEUA OPINIÓ

 

Informació de protecció de dades

Informació de protecció de dades

El responsable del tractament de les dades que està proporcionant en aquest formulari és la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat Valenciana. El tractament s'identifica com (Enquestes Participació Ciutadana) i la seua finalitat és (fomentar la participació de la ciutadania en la gestió dels assumptes públics de competència autonòmica, implicant-la en la generació d'idees i propostes viables, per a millorar la qualitat de vida de les persones del nostre territori).


Les persones interessades en aquest tractament tenen dret a sol·licitar l'accés a les seues dades personals, a rectificar-les i a suprimir-les, així com a limitar o oposar-se al tractament d'aquests i a no ser objecte de decisions individuals automatitzades respecte a les seues dades personals. Podran exercir aquests drets mitjançant escrit dirigit al responsable del tractament, acreditant la identificació de la persona interessada, o bé accedint al tràmit telemàtic de la seu electrònica de la Generalitat (si es disposa de certificat digital).
 

Poden sol·licitar la tutela de l'Agència espanyola de Protecció de Dades, o bé contactar prèviament amb el Delegat de Protecció de Dades de la Generalitat a través del correu electrònic dpd@gva.es o dirigint escrit a Passeig de l'Albereda, 16, 46010 - València.


Per a obtindre més informació respecte a les condicions d'aquest tractament, pot accedir a (la  Informació de Protecció de Dades de Enquestes Participació Ciutadana) en aquest enllaç.